Skydda ditt hem med det senaste inom säkerhetsteknik

Skaffa elektroniskt dörröga med kamera för ökad trygghet

Har du någonsin känt dig osäker när någon ringer på din dörr? Nu kan du säkerställa din trygghet och ha full kontroll över vem som knackar på, genom att installera vår senaste innovation – HAWEL® Sverige Elektroniskt dörröga med kamera HT-DM28SWE+.

Denna smarta enhet är utformad för att fungera med dörrtjocklekar från 38–110 mm, vilket gör den till en perfekt lösning för alla typer av hem. Med en 4,3 tums LCD-skärm får du tydlig och skarp bild av vem som befinner sig utanför din dörr.

Vår digitala dörrspion är enkel att installera och använda. Den har en inbyggd kamera som ger dig möjlighet att se vem som ringer på, utan att behöva öppna dörren. Detta ger dig en extra nivå av säkerhet och gör att du kan känna dig trygg i ditt eget hem.

Det finns även en peep-funktion som gör det möjligt för dig att titta ut när du inte är hemma. Detta är perfekt för att hålla koll på leveranser eller övervaka ditt hem när du är på jobbet eller reser bort.

En trygg och bekväm lösning för ditt hem

HAWEL® Sverige Elektroniskt dörröga med kamera HT-DM28SWE+ erbjuder många fördelar. Förutom att ge dig ökad trygghet och säkerhet, är den också en bekväm lösning för ditt hem.

Du behöver inte längre sträcka dig för att se ut genom den traditionella dörrspionen, eller riskera att bli upptäckt när du tittar ut genom gardinen. Vår elektroniska dörrspion ger dig en klar och tydlig bild av vem som knackar på, utan att du behöver anstränga dig.

Den inbyggda LCD-skärmen gör det enkelt att se vem som är vid din dörr, även om det är mörkt eller om ljuset är dåligt. Du kan också spela in bilder eller videoklipp för att ha som bevis om något skulle hända.

Investera i din säkerhet med HAWEL® Sverige

Många människor förbiser säkerheten i sina hem, men det är något som verkligen är värt att investera i. Med HAWEL® Sverige Elektroniskt dörröga med kamera HT-DM28SWE+ kan du känna dig trygg och säker i ditt eget hem, samtidigt som du har full kontroll över vem som kommer in.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och lösningarna när det gäller säkerhetsteknik. Vår elektroniska dörrspion är ingen undantag – den är designad för att möta dina behov och ge dig den trygghet du förtjänar.

Skydda ditt hem och din familj genom att investera i HAWEL® Sverige Elektroniskt dörröga med kamera HT-DM28SWE+. Vi erbjuder en högkvalitativ och pålitlig lösning för ditt hem, så att du kan ha full kontroll över din säkerhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Varukorg
Rulla till toppen